Néhány hatékony gombaölő

A következőkben három fontos gombaölőről szólunk röviden: az oregánóról, a fokhagymáról és a grapefruitról.

Az oregánóolaj

Az oregánóolajat egyaránt lehet használni a gombás fertőzések helyi kezelésére, illetve szájon át kapszula vagy folyadék formájában. Ha folyékony formában szedjük az oregánó kivonatot, akkor napont 1-3 csepp javasolt a Candida kiirtásához. Ezeket a cseppeket a nyelv alá kell tenni és vízzel hígítani. Az oregánóolaj gombaölő tulajdonságait egy 2001-es tanulmány is megerősítette, ami rávilágított annak erős hatékonyságára az olyan fertőzésekkel szemben is, mint a candidiasis. Egy másik tanulmány bizonyította hatékonyságát a paraziták ellen, a férgekkel szemben, és megállapították, hogy az oregánóolaj hasznos kiegészítő azon Candida betegek számára i , akik lyukas bél szindrómában szenvednek, mivel az oregánóolaj erős antioxidáns hatásokkal is rendelkezik.

fokhagyma-candida

Fokhagyma kivonat

A fokhagyma olyan kémiai vegyületet tartalmaz, anilint és ajoént, amelyek együttesen hatékony gombölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Egy 2009-es tanulmány szerint az ajoén az élesztőgombák 98,2%-ával szemben hatékony, ideértve a Candidát is. A fokhagymát sok különböző élelmiszerrel ki lehet egészíteni, lehet nyersen fogyasztani, vízzel együtt, kivontként, kapszulaként, kókuszolajjal kombinálva, hogy megelőzzük, hogy marja a gyomrunkat. A fokhagyma kiegészítők jól beilleszthetőek a napi rutinba, mert ezek a növény intenzív aromáját is mellőzik.

Grapefruitmag kivonat

A grapefruit mag kivonat a grapefruit magjának cellulózából származik. Egy 2004-es tanulmány kimutat, hogy ez a kivonat gátolja a Candida albicans szaporulatát, így jelenleg ez az egyik legnépszerűbb gombaellenes szer, amelyet a Candida fertőzés megszüntetésére használnak. A grapefruitmag kivonat egy nagyon hatékony gombaölő, tehát először érdemes kis adagban fogyasztani, sok vízzel hígítva, hogy meggyőződjünk a hatásáról. Ha el kezdjük tapasztalni a Die-Off tüneteket, akkor érdemes csökkenteni az adagot. Ne feledjük azt sem, hogy a Candida képes alkalmazkodni a grapefruitmg kivonathoz, ezért érdemes más gombaölővel együtt alkalmazni, hogy ezt elkerülhessük. használt esetekre Candida elszaporodását.

Termékek Candida ellen

Herby's Teafa olajAusztrál 10ml

Herby's Teafa olaj Ausztrál 10ml

100% tisztaságú ausztrál teafaolaj - felhasználási javaslat: Kozmetikai alapanyagként, bőr- és hajápoláshoz, párologtatáshoz.

Ár: 1275 Ft
Megnézem

Bálint Esszenciálisteafaolaj 30ml

Bálint Esszenciális teafaolaj 30ml

Külsőleg alkalmazható a bőr fertőzéses és gombás megbetegedéseinek kezelésére, pattanásra, korpásodásra, száj és fogínygyulladásra, lábfürdőhöz, rovarcsípés okozta viszkető érzés enyhítésére.

Ár: 2690 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!