Néhány hatékony gombaölő

A következőkben három fontos gombaölőről szólunk röviden: az oregánóról, a fokhagymáról és a grapefruitról.

Az oregánóolaj

Az oregánóolajat egyaránt lehet használni a gombás fertőzések helyi kezelésére, illetve szájon át kapszula vagy folyadék formájában. Ha folyékony formában szedjük az oregánó kivonatot, akkor napont 1-3 csepp javasolt a Candida kiirtásához. Ezeket a cseppeket a nyelv alá kell tenni és vízzel hígítani. Az oregánóolaj gombaölő tulajdonságait egy 2001-es tanulmány is megerősítette, ami rávilágított annak erős hatékonyságára az olyan fertőzésekkel szemben is, mint a candidiasis. Egy másik tanulmány bizonyította hatékonyságát a paraziták ellen, a férgekkel szemben, és megállapították, hogy az oregánóolaj hasznos kiegészítő azon Candida betegek számára i , akik lyukas bél szindrómában szenvednek, mivel az oregánóolaj erős antioxidáns hatásokkal is rendelkezik.

fokhagyma-candida

Fokhagyma kivonat

A fokhagyma olyan kémiai vegyületet tartalmaz, anilint és ajoént, amelyek együttesen hatékony gombölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Egy 2009-es tanulmány szerint az ajoén az élesztőgombák 98,2%-ával szemben hatékony, ideértve a Candidát is. A fokhagymát sok különböző élelmiszerrel ki lehet egészíteni, lehet nyersen fogyasztani, vízzel együtt, kivontként, kapszulaként, kókuszolajjal kombinálva, hogy megelőzzük, hogy marja a gyomrunkat. A fokhagyma kiegészítők jól beilleszthetőek a napi rutinba, mert ezek a növény intenzív aromáját is mellőzik.

Grapefruitmag kivonat

A grapefruit mag kivonat a grapefruit magjának cellulózából származik. Egy 2004-es tanulmány kimutat, hogy ez a kivonat gátolja a Candida albicans szaporulatát, így jelenleg ez az egyik legnépszerűbb gombaellenes szer, amelyet a Candida fertőzés megszüntetésére használnak. A grapefruitmag kivonat egy nagyon hatékony gombaölő, tehát először érdemes kis adagban fogyasztani, sok vízzel hígítva, hogy meggyőződjünk a hatásáról. Ha el kezdjük tapasztalni a Die-Off tüneteket, akkor érdemes csökkenteni az adagot. Ne feledjük azt sem, hogy a Candida képes alkalmazkodni a grapefruitmg kivonathoz, ezért érdemes más gombaölővel együtt alkalmazni, hogy ezt elkerülhessük. használt esetekre Candida elszaporodását.

Termékek Candida ellen

Fitotree ParazitaölőKapszula 60 db (Natur Tanya)

Fitotree Parazitaölő Kapszula 60 db (Natur Tanya)

Gomba-és parazita ellenes, beleértve az egysejtűellenes, vírus- és baktériumölő hatást. Parazita és gombaölő hatóanyagok, melyeket erőteljes fellépés jellemez candida, egysejtű paraziták (protozoák) és férgek ellen.

Ár: 6380 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!