A gombaellenes szerekről

Sok olyan gombaellenes szer létezik, amelyek segíthetnek a Candida elpusztításában, kezdve a különféle gyógynövénykészítményektől, mint például az oregánóolaj, fokhagymakivonat vagy grapefruitmag kivonat, amelyek mind hatékony gombaölőkként viselkednek a szervezetben. A Candida kezelés során érdemes ezek közül két vagy három kiegészítőt egymással kombinálva használni a megfelelő hatékonyság érdekében.

grapefruit

Amikor el kezdjük szedni a gombaellenes szereket, akkor emellett érdemes egy candidaellenes étrendet is követni. Érdemes egyszerre két vagy három gombaölőt is használni, hogy a legtöbbet hozzuk ki a kezelésből, illetve, hogy elkerüljük az úgynevezett Die-Off reakciót, ami akkor jön létre, amikor egyszerre túl sok Candida pusztul el és, így túl sok melléktermékük kerül a véráramba, amelynek következményeképpen felerősödnek a tüneteket. A gombaellenes szereket általában két-három hétig kell szedni, de ha megtaláljuk a számunkra legelőnyösebb kombinációt, akkor a Candida ennél rövidebb idő alatt is megszüntethető.

Hogyan segítenek a gombaellenes szerek a Candida elszaporodását megállítani?

A gombaellenes szerek majdnem ugyanolyan fontosak, mint a probiotikumok, ha a Candidával való harc a téma, sőt valójában ez a kétfajta kezelés kiegészíti egymás. A gombaellenes szerek megölik a Candida telepeket, míg a probiotikumok feltöltik a belet jó baktériumokkal, így megakadályozzák a Candida további szaporodását, későbbi kiújulását, illetve a Candida sejtek telepekké való összeállását. Fontos tehát tisztában lenni azzal, hogy a probiotikumok lassítják a Candida elszaporodását, de a gyors eredmények eléréséhez gombaellenes szerekre is szükség van.

Sok különböző típusú gombaölő létezik, a legtöbb azt a munkát végzi el, hogy károsítja a gomba sejtfalát, így a Candida sejt elpusztul. A legjobb természetes gömbaölőket vásárolni, mert a szintetikus készítmények sajnos a jó baktériumok sejtfalát is károsíthatja.

Termékek Candida ellen

Herby's Teafa olajAusztrál 10ml

Herby's Teafa olaj Ausztrál 10ml

100% tisztaságú ausztrál teafaolaj - felhasználási javaslat: Kozmetikai alapanyagként, bőr- és hajápoláshoz, párologtatáshoz.

Ár: 1275 Ft
Megnézem

Bálint Esszenciálisteafaolaj 30ml

Bálint Esszenciális teafaolaj 30ml

Külsőleg alkalmazható a bőr fertőzéses és gombás megbetegedéseinek kezelésére, pattanásra, korpásodásra, száj és fogínygyulladásra, lábfürdőhöz, rovarcsípés okozta viszkető érzés enyhítésére.

Ár: 2690 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!